Az oldal pillanatnyilag még teszt üzemmódban fut. Mindenképpen várja meg munkatársunk visszaigazolását!

Kérdése van? Hívjon minket! +36302955191

Rólunk - Bemutatkozás

Az olvasás tudást ad - A tudás Jövőt!


Hisszük, hogy gyermekeink számára a jövőbeli boldoguláshoz elengedhetetlen lesz a nyelvtudás. Pontosan ezért döntöttünk úgy 2012-ben, hogy általános- és középiskolás gyermekek angol nyelvtanításával kezdünk el foglalkozni. Ekkor még csak egyéni nyelvi fejlesztéssel és korrepetálással foglalkoztunk. De ahogy ez lenni szokott, hozzánk is beköszönt a gólya, és megérkeztek csodálatos gyermekeink, akiknek köszönhetően lehetőségünk nyílt a gyermekek tanulási folyamatait napi szinten megfigyelni. Ekkor jöttünk rá, hogy mindaz, amit eddig tettünk nem elég!

A könyvek olyan varázserővel bírnak, ami sosem megy ki a divatból. Még akkor is, ha a digitális eszközök egyre nagyobb teret nyernek a gyermekeink életében is, a könyv és az olvasás mindig is a gyerekek és a felnőttek életének fontos része marad. Ennek felismerése révén jutottunk el arra a következtetésre, hogyha a megfelelő témájú könyv kerül egy gyerkőc kezébe, akkor az teljesen mindegy, hogy milyen nyelven íródott, mert érdekelni fogja annyira, hogy mindent megtegyen azért, hogy el tudja olvasni. És pontosan ez az akarat fogja őt átsegíteni az idegen nyelv megismerésének nehézségein is. Így válik a nyelvtanulás egy kényszerűségből izgalmas kalanddá.

Pontosan ezért forgalmazunk kiváló minőségű, akadémikusok, pedagógusok és írók által összeállított eredeti angol és német könyveket. Választékunk összeállításánál igyekeztünk szakmai szemmel nagy hangsúlyt fektetni a minőségre. Nem csak az a szempont, hogy a tematika a gyermekek kedvencei közül kerüljön ki, hanem az is, hogy olyan neves nagy kiadók szakmailag is igényes műveit adhassuk olvasóink kezébe, amik épülésüket fogják szolgálni. Kínálatunkban minden korosztályú, érdeklődésű és tudásszintű gyermek, kamasz és felnőtt talál olyan olvasnivalót, melyet nem fog tudni letenni.